Topper Start Intense Firm Split (5 cm)

Surmatelas en mousse à mémoire de forme Start Intense Firm Split (5cm)
à partir de 866,94 € Hors taxes 1.049,00 € TTC
Délai de livraison: 10-20 dagen
Livraison gratuite en Belgique et aux Pays-Bas
Commandez en ligne ou par téléphone
Service Clients: 053 41 88 33

Description

Wanneer u een elektrisch bed hebt, heeft u de Start Intense Firm Split nodig om optimaal gebruik te maken van de capaciteiten van uw bed.

 

Op zoek naar een upgrade van uw matras? Of wilt u extra comfort toevoegen aan uw matras? Dan kunnen wij u de Start Intense topper van MLine aanraden.

Deze topper bestaat uit een 5 cm visco-elastische schuimlaag. Deze schuim gaat zich vormen naar uw lichaam. Hierdoor gaat u een betere drukverdeling ervaren en gaat u als volgt meer ligcomfort hebben.

Mensen die vaak en snel gaan transpireren zijn gebaat bij deze topper aangezien deze voorzien is van ISM-gel. Deze open celstructuur zorgt voor een snellere afvoer en verdamping van transpiratievocht en een maximale ventilatie. Door de HCC technologie kan men een extra gezond en fris slaapklimaat garanderen.

 

Heeft u liever een topper die iets dikker is dan 5 cm? Dan raden wij u de Luxe Intense topper van MLine aan.

De tijk is afritsbaar en wasbaar op 60°C. We raden aan om deze dan ook met regelmaat te wassen. Een goede hygiëne is immers belangrijk. Het verluchten en wassen van de tijk zorgt trouwens voor langere levensduur van de topper.

[FR]

 

[/FR]

Informations supplémentaires

Densité 80kg/m³
Garantie 5 jaar
Couverture lavable ja op 60°C
Hauteur 5 cm
Noyau Traagschuim
Délai de livraison 10-20 dagen
Noyau matelas traagschuim
Marque M Line