Matelas Tempur

-25%
Tempur standaard prima matras

Tempur standaard prima matras

Hauteur/épaisseur: 21 cm

1.197,52 € Hors taxes 1.449,00 € TTC
à partir de 898,14 € Hors taxes 1.086,75 € TTC
Délai de livraison: 1-2 weken
-25%
Tempur Smartcool Pro matras

Tempur Smartcool Pro matras

Hauteur/épaisseur: 21 cm

1.362,81 € Hors taxes 1.649,00 € TTC
à partir de 1.022,11 € Hors taxes 1.236,75 € TTC
Délai de livraison: 1-2 weken
-25%
Tempur Smartcool Pro Plus matras

Tempur Smartcool Pro Plus matras

Hauteur/épaisseur: 25 cm

1.528,10 € Hors taxes 1.849,00 € TTC
à partir de 1.146,07 € Hors taxes 1.386,75 € TTC
Délai de livraison: 1-2 weken
-25%
Tempur Smartcool Pro Plus matras

Tempur Smartcool Pro Plus matras

Hauteur/épaisseur: 25 cm

1.528,10 € Hors taxes 1.849,00 € TTC
à partir de 1.146,07 € Hors taxes 1.386,75 € TTC

Délai de livraison: 1-2 weken
-25%
Tempur standaard prima matras

Tempur standaard prima matras

Hauteur/épaisseur: 21 cm

1.197,52 € Hors taxes 1.449,00 € TTC
à partir de 898,14 € Hors taxes 1.086,75 € TTC

Délai de livraison: 1-2 weken
-25%
Tempur Smartcool Pro matras

Tempur Smartcool Pro matras

Hauteur/épaisseur: 21 cm

1.362,81 € Hors taxes 1.649,00 € TTC
à partir de 1.022,11 € Hors taxes 1.236,75 € TTC

Délai de livraison: 1-2 weken
-25%25% korting
Tempur Standaard one matras

Tempur Standaard one matras

Hauteur/épaisseur: 20 cm

990,91 € Hors taxes 1.199,00 € TTC
à partir de 743,18 € Hors taxes 899,25 € TTC

Délai de livraison: 1-2 weken

Tempur matras kopen?

Tempur matrassen zijn bekend binnen de matrassenwereld. Tempur is wereldwijd één van de toonaangevende aanbieders van slaapproducten. De naam TEMPUR wordt in verband gebracht met matrassen van bijzonder hoge kwaliteit. Een Tempur matras wordt aanbevolen vanwege zijn medische geschiktheid als orthopedisch matras. Dit komt voornamelijk door het NASA-gecertificeerde geheugenschuim (visco-elastisch traagschuim). De Matrassen Gigant verkoopt ook Tempur hoofdkussen, dekbedden, lattenbodems (vb. Premium flex bedbodem), Tempur bedden (vb. Tempur relax bed, ease by tempur bed), Tempur boxspring en optionele accessoires. Wilt u extra comfort in huis ? Kom vlug onze matrassen ontdekken in een van onze winkels of koop online.

Voordelen Tempur matras

Tempur matrassen staan bekend om hun superieure kwaliteit. Wat zijn nu de voordelen van matrassen Tempur ? Ten eerste zorgt het hoogwaardige traagschuim voor een aangenaam ligcomfort. Door het innovatieve Nasaschuim passen de matrassen zich volledig naar uw lichaam aan. Ze hebben een drukverlagende werking en zorgen zo voor een verbeterde bloedsomloop. Ten tweede absorbeert een traagschuim matras alle slaapverstorende bewegingen. Uw schouders en heupen zakken mooi in de matras en alle druk wordt weggenomen waardoor u ’s nachts minder zal woelen en draaien. Tenslotte hebben de tempur matrassen standaard 10 jaar garantie.

Nadelen Tempur matras

Naast voordelen hebben de Tempur matrassen ook enkele nadelen. Zo zijn deze matrassen relatief duur. Maar u krijgt er wel fantastische kwaliteit voor terug. Ten tweede hebben deze matrassen een minder goede vocht- en warmteregulatie.

Tempur - een speciale traagschuimmatras

Een matras Tempur is van hoogwaardig traagschuim (ook bekend als visco-elastisch schuim). Tempur verkoopt verschillende modellen, met een verschillende mate van hardheid of comfort. De matrassen Tempur behoren tot de categorie van hoogwaardige traagschuim matrassen. Afhankelijk van het model en de maat, zal de prijs van Tempur matrassen verschillen.

Tempur Original

De Tempur Original matras is de typische Tempur matras. Deze matrassen zijn vooral geschikt voor personen die liever op een hardere matras slapen. De Tempur Original matras garandeert een stabiel en stevig en tegelijkertijd een comfortabel gevoel. Dit komt door de steunlagen en het unieke Tempur geheugenschuim, dat zorgt voor een goede lichaamsaanpassing.Tempur Original is een geweldige matras voor wie op zoek is naar ergonomie en drukverlaging, bijvoorbeeld om rugpijn te verlichten. De matras is zowel geschikt voor zij- als rugslapers.

Tempur Cloud

De Tempur Cloud matras is perfect voor wie liever op een zachtere matras ligt. Een Tempur Cloud matras voelt als zweven op een wolk. U kan namelijk genieten van de zachtere lagen. De tempur cloud matrassen liggen beter voor personen met een licht tot gemiddeld lichaamsgewicht. Met de basislagen ondersteunt de matras goed, u zakt een beetje dieper in de zachtere bovenste lagen. Voor lichtere personen leidt de combinatie van zacht en verlichtend Tempurschuim met een duurzaam basisschuim tot een aangenaam, zacht gevoel.

Tempur Sensation

De Tempur Sensation is misschien iets voor u, als u voor het allerbeste gaat. De matras is redelijk stevig en biedt een goede gelijkmatige drukverdeling, perfect voor zijslapers of wat zwaardere personen. De Tempur Sensation matras biedt daarnaast een goede ventilatie en een speciale 'Cool Touch'-technologie. Warmte wordt snel geabsorbeerd waardoor de matras zelfs in de zomer aangenaam koel blijft.De duurzame en ultralichte traagschuim matraskern (met Cooltouch-technologie) vormt zich perfect naar uw lichaam. De kern is aangevuld met een Durabase-onderlaag voor extra goede ondersteuning en de toplaag bestaat uit extra zacht schuim voor een zweefgevoel.

Tempur one matras

De meeste mensen kennen wellicht de welbekende one by tempur boxspring. Deze Tempur boxspring staat gekend voor zijn uitzonderlijke kwaliteit. Nu kan u ook de one by tempur matras apart aankopen. De One by Tempur matrassen bieden u het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft. Hierdoor kunt u genieten van een geweldige nachtrust. Deze bestaat uit het authentiek Tempur materiaal. Deze past zich perfect aan uw lichaam aan. Daarnaast is deze verkrijgbaar in 3 hardheden: soft, medium en firm. Dit zorgt ervoor dat deze matras echt voor iedereen gemaakt is. De One matras beschikt over een gemakkelijk afritsbare hoes zodat u deze kan wassen op 40 graden.

Bouw van Tempur matrassen

Alle Tempur matrassen bevatten verschillen in de structuur. Ze bestaan ​​uit twee ondersteunende basislagen (vaak gemaakt van polyether) en twee comfortlagen (meestal Tempura, ofwel traagschuim).

Hoogwaardige traagschuimmatras

Met het Tempura-schuim (Tempur materiaal) bevatten de matrassen een hoogwaardig traagschuim. Dit is heel hoogwaardig en duur materiaal. Hoogwaardig traagschuim staat meestal bekend om zijn bijzonder aanpassingsvermogen aan het lichaam. Dit garandeert een aangenaam en ontspannen slaap- en liggevoel.

Een matras kan vaak zo veelzijdig mogelijk worden gebruikt, zodat verschillende soorten slapers - ongeacht lichaamslengt en -gewicht - de nacht op een Tempur matras kunnen doorbrengen.

Comfort van Tempur matrassen

Het comfort binnen de verschillende Tempurmatrassen verschilt, aangezien de hardheidsgraden, de verschillende constructies en de verschillende materialen die de Tempur modellen hebben ook van elkaar verschillen. Sommige modellen voelen dus zachter aan en andere voelen harder aan. Of de matras de CoolTouch-functie heeft of niet, dat maakt niet uit. Dit bepaalt enkel het slaapklimaat (fris/warm) van een matras.

Voor wie zijn Tempur matrassen geschikt?

Ten eerste zijn Tempur matrassen ideaal voor personen die het gevoel van liggen op een traagschuim matras aangenaam vinden. De meeste mensen slapen aangenaam op traagschuimmatrassen. Als u behoort tot de groep die traagschuim matrassen niet leuk vindt, maakt het niet uit hoe goed een traagschuimmatras is. Ten tweede zijn Tempur matrassen ideaal voor mensen met rug-of nekpijn. De Tempur matrassen zijn heel geschikt om pijn te verlichten. Het hoogwaardige geheugenschuim kan de drukpunten in heupen, schouders en nek verminderen Hiervoor kiezen mensen voor Tempur. Schuimen met een hoge dichtheid passen zich beter aan de lichaamsvormen aan. Dit bevordert een ergonomische uitlijning van de wervelkolom en zorgt ervoor dat de rug tijdens de slaap in een gezonde, natuurlijke houding blijft. Daarom is tempur voor mensen die op zoek zijn naar een matras die pijn kan verlichten, een heel interessante optie. Ten derde zijn Tempurmatrassen geschikt voor koppels. Op het gebied van bewegingsoverdracht scoort Tempur heel hoog, omdat het geheugenschuim een ​​heel hoge dichtheid heeft. Als uw partner 's nachts veel beweegt, kan het geheugenschuim de trillingen van de matras verminderen en wordt u minder gestoord. Dit kan de kwaliteit van uw slaap én die van uw partner verbeteren en zorgt voor een goede nachtrust.

De Tempur matras van uw dromen? Bij De Matrassengigant!

Een Tempur matras kopen online doet u eenvoudig bij De Matrassengigant! Nood aan deskundig advies? U kunt steeds bij ons terecht, zowel online als offline. Bovendien leveren wij gratis in België en Nederland en geniet u van 10 jaar garantie. Wilt u genieten van een hoog slaapcomfort met hoogwaardige materialen en bent u bereid om geld te investeren in een goede matras? Kies voor een Tempur matras! Waar wacht u nog op?